Годишни награди за доброволчество 2019

DSC07444.jpg

В третото си поредно издание Годишните награди за доброволчество ГЕРОИТЕ отличиха 13 невероятни доброволчески примера в четирите отделни категории на наградите – доброволци, организации, журналисти и компании.


Седмица на ГЕРОИТЕ

30 май – 06 юни:

Годишните награди за доброволчество ГЕРОИТЕ ще бъдат предшествани от няколко свръхгеройски събития, с които ще превърнем наградите в своебразен фестивал на доброто.

challenge_2.png

ГЕРОИТЕ НАМИРАТ ВРЕМЕ

Намират време за правенето на повече добро. И понеже знаем, че невинаги е толкова лесно да го откриеш, създадохме календар с мисии, в които можеш да се включиш още сега. А за най-упоритите герои ще има и награда – покани за церемонията.

Включи се от 18 май до 4 юни

website-visuals.png

Малките ГЕРОИ

Понеже вярваме, че е важно да бъдеш герой още от малък, те каним на Малките герои – събитие, насочено към деца и родители, с което ще ти покажем прекрасният свят на доброволчеството и колко е хубаво да правите добро заедно.

Събитието ще се проведе на 2 юни

talk.png

ГЕРОИТЕ говорят

Има стотици доброволчески истории, които заслужават да бъдат чути и разказани от главните герои в тях. Това събитие е възможност да чуеш истински вдъхновяващите истории на доброволци, организации и компании в България.

Събитието ще се проведе на 3 юни

Спонсор на събитието HPE Bulgaria.

office.png

ГЕРОИТЕ в офиса

Съществува неразривна връзка между доброволчеството и корпоративния сектор. ГЕРОИТЕ в офиса събира социално отговорни компании, за да споделят добри практики в сферата на доброволчеството и корпоративната социална отговорност.

awards.png

Годишни награди за доброволчество героите

Церемонията по връчването на годишните награди за доброволчество ГЕРОИТЕ 2019 е нашият начин да кажем Благодаря на всички неуморни доброволци, които всеки ден правят добро и помагат на другите.


ГЕРОИТЕ се осъществяват с подкрепата на

 

Суперпартньор

 

Партньор

 

Генерален медиен партньор

 
 

Визуална идентичност

 

Патрон